Brus panorama17

Brus,11.09.2020. Na današnjoj sednici SO Brus voljom većine odbornika vladajuće koalicije došlo je do smene direktora pojedinih javnih preduzeća i ustanova u Brusu i postavljanja vd direktora.

Da vladajuća koalicija najverovatnije uzvraća udarac iz marta meseca 2015. godine potvrdiće možda oni koji se sećaju sednica SO Brus održanih neposredno posle smene tadašnje vlasti, u martu mesecu 2015, i promena direktora koja je takoreći urađena na isti način kao i na današnjoj sednici.
Posle konstitutivne sednice održane 20. avgusta, dan posle Dana opštine Brus koji nije obeležen ove 2020. godine iz za sada nepoznatih razloga, vladajuća koalicija je na današnjoj sednici SO Brus takoreći uzvratila udarac za smene direktora 2015. godine.
Iako su smenjeni direktori obavljali tu dužnost i u prethodnih 3 godine šef OG SNS Ivan Marković, koji je i tada bio odbornik i podržavao ih, bez ikakvih primedbi na njihov rad, danas je predložio smenu direktora pojedinih javnih preduzeća i ustanova u Brusu.
Tako su na današnjoj sednici većinom glasova prisutnih odbornika (uglavnom 21 ZA) smenjeni direktori JKP Rasina Brus - Ivan Jeličić, Turističke organizacije opštine Brus - Dragoljug Marković i Sportskog centra Brus - Nenad Milenković.
Na njihova mesta izabrani su vd direktori Marjanović Milan u JKP Rasina Brus, Jelena Radulović u Turistička organizacija opštine Brus i Milovan Dimitrijević u Sportski centar Brus koji je obavljao funkciju u Sportskom savezu opštine Brus od 2012. do 2015. ispred GG Preobraženje.
Najverovatnije ostaje da se u narednom period raspišu konkursi za izbor direktora a kada će to biti odluke će doneti Nadzorni odbori pomenutih preduzeća i ustanove koji su takođe danas izabrani.
N.Miljković


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE