AC zgradaopstine

Aleksandrovac 29.04.2021 Aleksandrovačka lokalna samouprava u saradnji sa Kancelarijom za lokalni ekonomski razvoj nastavlja sa realizacijom poslova na izradi Strateškog plana razvoja opštine Aleksandrovac za naredni sedmogodišnji period u cilju kvalitetnijeg razvoja i povećanja životnog standarda lokalnog stanovništva.

Nedavno su u sali SO održane tri radionice kojima su prisustvovali predsednik opštine Aleksandrovac dr Mirko Mihajlović, predsednik Skupštine opštine Slavoljub Miljković, kao i članovi radnih grupa (za privredu, zapošljavanje, turizam, poljoprivredu, vinare i za društvene delatnosti).

Samo zajedničko delovanje svih aktera na lokalnom nivou omogućava izradu i usvajanje kvalitetnog strateškog plana, čija implementacija treba na najbolji način da odgovori na buduće izazove razvoja opštine – ističu u Kancelariji za lokalni ekonomski razvoj.

Jelena Jovković, direktorka ove Kancelarije, kaže da je od velikog značaja što u najvažnijem planskom dokumentu opštine, učestvuje veći broj građana Župe, kao i aktera iz javnih gradskih preduzeća i ustanova. Ona objašnjava, da su radionice bile veoma kvalitetne, te da su učesnici sagledali probleme sa kojima se suočavaju, nakon čega se došlo do najcelishodnijih predloga mera i aktivnosti za dalji razvoj opštine Aleksandrovac.

Inače, uskoro će biti održane i radionice sa članovima radnih grupa za infrastrukturu i zaštite životne sredine, a o daljim aktivnostima na izradi Plana daljeg razvoja opštine, građani će moći da se informišu preko zvaničnog sajta opštine Aleksandrovac.
izvor:Informativna služba DK Aleksandrovac


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE