SOBrus sala03191

Brus 13.09.2021. Nova sednica SO Brus zakazana je za 15. septembar 2021. godine (sreda) sa početkom u 16:00 časova, u maloj sali Centra za kulturu Brus.

Za ovu sednicu predložen je sledeći Dnevni red:

SPBrus najava0921a SPBrus najava0921b

Ova sednica je možda još jedna prilika da se građanima opštine Brus konačno predstavi najuži tim izvršne opštinske vlasti koji je imenovan 20. avgusta 2020. godine kao i da se konkretno čuju planovi i projekti koje je taj tim imao i radio tokom prve godine lokalne vlasti ali i da se čuju planovi za naredni period a sve u interesu građana opštine Brus.

Moguće je da će baš posle ove sednice biti konačno organizovana i konferencija za novinare kako bi zakonodavnoj i izvršnoj vlasti mogla da se upute pitanja o dosadašnjem radu, planovima, o planovima poslovanja i rada javnih preduzeća i ustanova čiji je osnivač SO Brus u tekućoj godini, a koji su izostali da budu prezentovani od strane direktora na sednici koja je održana 10. marta 2021. godine, o mnogo većoj transparentnosti u radu, zatim šta obuhvata i na šta se tačno odnosu izmena i dopuna dela dela Plana detaljne regulacije turističkog kompleksa Srebrnac na Kopaoniku u opštini Brus, kao i nešto više o Planu detaljne regulacije za delove građevinskog područija naselja Zlatari, Bogiše, Razbojna i Ravni, a posebno dokle se stiglo sa formiranjem Lokalne akcione grupe i ko je sve uključen u taj proces... I naravno čuju odgovori izabranih, imenovanih i postavljenih lica u lokalnoj samoupravi.
N.Miljković


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE