AC zgradaopstine

Aleksandrovac 27.11.2021. Odeljenje za finansije i lokalni ekonomski razvoj Opštinske uprave opštine Aleksandrovac sačinilo je Nacrt Odluke o budžetu opštine Aleksandrovac za 2022. godinu koji je objavljen na sajtu opštine Aleksandrovac 25. novembra 2021. godine.

Javna rasprava o Nacrtu Odluke o budžetu opštine Aleksandrovac za 2022. godinu biće otvorena 15 dana od dana objavljivanja a u toku trajanja javne rasprave zainteresovana lica mogu dostavljati predloge, primedbe i predstavke na Nacrt Odluke o budžetu.

Predlozi, primedbe i predstavke mogu se predati na pisarnici Opštinske uprave opštine Aleksandrovac, poštom na adresu OU opštine Aleksandrovac, ulica Jaše Petrovića broj 26, 37230 Aleksandrovac ili putem mejla na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Usmena rasprava o Nacrtu Odluke o budžetu opštine Aleksandrovac za 2022. godinu, u kojoj će moći da učestvuju sve zainteresovani građani biće održana 10. decembra 2021. godine u velikoj sali aleksandrovačkog Doma kulture “Milosav Buca Mirković”, sa početkom u 10.00 časova.
izvor:Informativna služba DK Aleksandrovac


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE