Brus parking240716 1

Opštinska uprava opštine Brus objavila je rani javni uvid izrade Izmena dela Plana generalne regulacije za naselje Brzeće-Kopaonik celina 5 (istočna turistička zona) i dela celine 4 (južna turistička zona).

Rani javni uvid ovog Plana u trajanju od 15 dana - od 14. do 28.11.2022. godine u cilju upoznavanja javnosti sa opštim ciljevima i svrhom izrade plana, mogućim rešenjima za razvoj prostorne celine, kao i efektima planiranja.

Javna prezentacija materijala plana održaće se 23.11.2022. godine u 12 časova u zgradi Opštinske uprave opštine Brus, u sali za sastanke.

Organi, organizacije i javna preduzeća koja su ovlašćena da utvrđuju uslove za zaštitu i uređenje prostora i izgradnju objekata mogu da daju mišljenje u pogledu uslova i neophodnog obima, dok pravna i fizička lica mogu dostaviti primedbe i sugestije u pisanoj formi nosiocu izrade plana - Opštinskoj upravi opštine Brus zaključno sa 28.11.2022. godine. Primedbe i sugestije pravnih i fizičkih lica koje evidentira nosilac izrade Plana mogu uticati na plansko rešenje.

Rani javni uvid obavlja Komisija za planove jedinice lokalne samouprave.
izvor:brus.ls.gov.rs


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE