AC zgradaopstine

Aleksandrovac 28.02.2023. Na današnjoj sednici Veća opštine Aleksandrovac, kojom je predsedavao predsednik, dr Mirko Mihajlović, doneto je niz važnih odluka za funkcionisanje lokalne zajednice. Jedna od takvih je i odluka o popisu opštinske imovine u 2022. godini, koja prema izveštaju Komisije iznosi oko 2,5 milijarde dinara.

Kako je članove Veća obavestila Dušica Todosijević, predsednik Komisije za popis osnovnih sredstava opštine Aleksandrovac, popis je trajao od 19. decembra prošle, do 21.januara ove godine i obuhvatio je sva osnovna sredstva opštine, čija je procenjena vrednost oko 2,5 milijarde dinara.

Većnici su usvojili i predlog izmene Pravilnika o organizaciji i sistematizaciji poslova PU „Naša radost“ Aleksdandrovac, kao i dopunu Pravilnika ove ustanove, za upis i prijem dece.

Članovi Veća razmatrali su i zahteve građana i pravnih lica Župe i s tim u vezi doneli zaključak - da Centar za socijalni rad pomogne porodicu Danijela Sebića iz Velike Vrbnice sa 50.000,00 dinara, zbog bolesti Danijelovog maloletnog sina Petra, i prihvatili predlog predsednika Mihajlovića o organizaciji šire humanitarne akcije kako bi se pomoglo lečenje dečaka Petra, koji boluje od cerebralne paralize.
izvor:Informativna služba DK Aleksandrovac


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE