Radunje asfalt

U drugoj polovini jula meseca i početkom avgusta meseca 2023. godine na teritoriji opštine Brus asfaltirano je nekoliko deonica putnih pravaca dok su pojedini putni pravci uređivani posle oštećenja u junskim poplavama.

Asfaltirana je deonica putnog pravca od Milentije ka selu Grad i srednjovekovnom gradu Kozniku u dužini od 1500 metara i širini 3,5 metara sa bankinom u vrednosti oko 20 miliona dinara. Zatim je asfaltirano nekoliko deonica puta od Milentije ka Krivoj Reci kopaoničkoj kroz selo Osreci u dužini od oko 2200 metara u širini oko 4,7 metara, U delu sela Osreci urađena je i javna rasveta u vrednosti oko 4 miliona dinara a planirano je da celo selo bude pod javnom rasvetom.
Takođe asfaltiran je i deo putnog pravca u selu Radunje, u blaževačkom kraju, u dužini od 1850 metara čija je vrednost radova oko 24 miliona dinara. 

DLipovac 0823a DLipovac 0823b

Istovremeno uređivane su deonice puta u selu Donji Lipovac da bi se potom meštani organizovali i okresali granje pored puta kako bi povećali preglednost i bezbednost učesnika u saobraćaju.
N.Miljković


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE