Brus panorama17

Izmenom dela Izmena i dopuna  PGR-a Brusa u delu saobraćajnica, javnih i ostalih površina namenjenim trgovima i zelenilu u opštini Brus planirana je izgradnja višeetažne garaže za putnička vozila.

Izgradnja višeetažne garaže za putnička vozila planirana je uz ulicu Kralja Petra I koja se poklapa sa državnim putem II A reda broj 208 - na placu do gradskog stadiona u Brusu, nekadašnji "Transport".
Prema izmenom dela Izmena i dopuna  PGR-a Brusa kapacitet garaže je oko 500 pm smeštenih u 2 podzemne i tri nadzemne etaže.
Moguće je da je planirana izgradnja višeetažne garaže najava turističkog razvoja Brusa jer nekada je bilo reči da će taj deo Brusa i Rosulje biti polazna tačka razvoja opštine... ali to će kao i uvek pokazati vreme sve dok nadležna lica u Opštini Brus ne iznesu javno dugoročne planove razvoja opštine pred sve građane.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Zocky 49d
Dva nivoa dole i tri nivoa gore... To je skupo i za velike gradove, ali problem parkiranja postoji i treba ga rešiti. Voleo bih da je ovo istina i početak nekog lepšeg Brusa ali...
| 1 0
Saša 50d
To je super! Čije je to zemljište? Da li će ga Opština ili neko javno preduzeće otkupiti i po kojoj ceni? Ili će to biti dobar primer javno-privatnog partnerstva na korist privatnog sektora?
| 0 -1
Milica. 50d
Planovi i obećanja su jedno, a stvarnost nesto sasvim drugo.Vreme je pokazalo!
| 1 0
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE