Sale261115

Da informacije stižu sporo do svih građana opštine Brus a i šire potvrđuje i ova vest.
Saša Miljković, dipl. ing agonomije, osnivač OO JS Brus, prvo je smenjen sa mesta vd direktora JP Direkcija za poljoprivredu, ruralni razvoj i prirodne resurse opštine Brus a potom, u avgustu mesecu 2015. godine, po odluci članova OO JS Brus isključen iz ove stranke. 

Na lokalnim izborima 2012. godine Saša Miljković je bio nosilac liste OO Jedinstvene Srbije i najviše zahvaljujući njemu uspeli su da dobiju mesto jednog odbornika u lokalnom parlamentu.
Biran je za pomoćnika predsednika opštine, resor poljoprivreda, a kasnije i na mesto vd direktor JP Direkcija za poljoprivredu, ruralni razvoj i prirodne resurse opštine Brus. Svoj posao je stavio iznad politike i uvek je izlazio u susret svim poljoprivrednicima u cilju razvoja ruralnih teritorija opštine Brus. Dok je obavljao ove funkcije u opštini Brus sprovedeno je više uspešnih akcija među kojima nabavka junica kao i nabavka poljoprivredne opreme. Na zahtev Koalicije je smenjen a kasnije i isključen iz OO JS Brus. 
Da se ne mešamo u razloge smene jer to je najverovatnije u političkom i stranačkom interesu za dobrobit građana ali mnogi će reći da se u današnje vreme većina olako odriče poštenih i stručnih ljudi.
Kako nam je rekao Saša Miljković:

"Vođen izrekom da svi znaju da seku, ali je malo onih koji znaju da režu trenutno sa svojim drugarima režem voće u okolini Beograda jer u Brusu nisam mogao da nađem adekvatan posao gde bi i dalje svojim znanjem doprineo razvoju poljoprivrede opštine Brus".

Mnogi će reći da je to politika ali zbog takvih političkih poteza na gubitku je najviše razvoj poljoprivrede Brus koji stagnira odavno a najviše posle posle raznih političkih kombinatorika.
N.Miljković


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
prevara 130717384
Sale je dobar covek i svojim angazovanjem je pokazao da ceni sve stvari koje su dobre za razvoj Brusa bez obzira ko ih predlaze. Retko da se takav neko sretne u politici. Zbog toga su ga i zbrisali svi koj ma takvi smetaju. U njegovoj starnci su na vlast dosli neki likovi i slobodno mogu reci ljudi sumnjivog morala. Niko ne zeli postene i hrabre, mogao je da ga u svoju partiju primi Jutka ili Disko, ali ugrozio bi njima pozicije i ometao njihove dilove. Sale budi strpljiv i cekaj priliku ili bezi i ti odatle dok jos imas snage.
| 2 0
Влада 130882776
Правда за Салета легенду и једног од ретко добрих људи а притом изузетно стручан. Сале када видим какви "школовани "људи сада воде твоју странку са два а можда ни два разреда школе.Такави и не заслужују да имају таквога вођу јер ти нису ни до колена. Живим у нади да ће се некада и у мом Брусу ценити школа и знање а не муљање и увлачење.
| 5 0
tara 130917196
Ko je na vlasti, nek nam je Bog na pomoci. Brus ce izumreti.
| 7 -1
Silvana 130919852
Šteta ali zaista tako mislim da čovek poput Saše Miljkovića bude na takav način ignorisan od pojedinca. Sramota za sve nas.
| 7 -2
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE