Posle Izbora 2012 na vlastu Brusu došla je Koalicija sastavljena od više partija i udruženja.  Odbornici i funkcioneri koji su u izvršnoj vlasti u Brusu tu Koaliciju, odnosno sebe, nazvaše “Svi za Brus”. Šta odbornici i članovi veća misle o onima koji nisu u toj Koaliciji neki građani nagađaju a neki i znaju.

Iako je partija SNS osvojila većinu na izborima 2012 u Srbiji, u Brusu nije na vlasti. Kako to znam? Pa tako kad pitam pojedine članove SNS-a koji su u izvršnoj vlasti kada će nešto da bude bolje i da Brus krene napred oni odgovore “čim mi dođemo na vlast".
Odgovor je mnogima malo, a nekima veoma čudan jer predsednik opštine Brus je član SNS-a i podpredsednik OO SNS Brus. Od tri pomoćnika predsednika opštine dva su članovi SNS-a a jedan je i predsednik OO SNS Brus. Od sedam članova opštinskog veća SNS ima sigurna 3 člana (možda  nekog potencijalnog). Predsednik  SO Brus je član SNS-a... da ne nabrajam direktore i druge funkcionere, koji su izabrani i imenovani a članovi su SNS-a, jer će spisak biti veoma dugačak.
Posle nabrojanih funkcija koje obavljaju članovi SNS-a u Brusu  pravo je pitanje "Ko je sada na vlasti i ko vrši vlast u Brusu"? Koalicija, SNS ili neko treći?
 Kako će biti bolje i naprednije u Brusu “čim SNS dođe na vlast”? Zar oni već nisu na vlasti?
Ili… nisu obavešteni?
Možda će ovi iz SNS-a koji su bili u Koaliciji sada preći u odborničku grupu, koju je u SO Brus nedavno formirao, OO SNS pokajati se i ostati na vlasti?
Za sve što nije bilo dobro biće krivi oni iz Koalicije. Šta ako svi pređu u novoformiranu odborničku grupu? I niko nije kriv za dosadašnji rad ili nerad... 
Izgleda da će na naredne izbore ići sa sloganom "Stara lica - nove stranke".
Najverovatnije  će biti bolje “čim oni dođu na vlast”. I tako u krug.
Kao Danteovih devet krugova… a Brus je na dnu.

Da li je tako g-do odbornici SO Brus? (klik)
N.Miljković


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE