Brus primopredaja250315
Brus 25.03.2015. Danas je u kabinetu predsednika opštine Brus, samo dan posle održane 27. sednice SO na kojoj je smenjeno najviše rukovodstvo opštine, izvršena primopredaja opštinske vlasti u Brusu.

Svi smenjeni funkcioneri dočekali su u kabinetu predsednika opštine Brus svoje naslednike na fukcijama i predali im dužnost.

Smenjeni predsednik opštine Brus, Slobodan Vidojević, upoznao je svog naslednika na funkciji, Milutina Jeličića, sa bitnim informacijama uz napomenu da je danas odložen jedan sastanak u kabinetu premijera Srbije a da je već za sutra zakazan drugi na koji bi novo rukovodstvo opštine trebalo da prisustvuje.

Novoizabrani predsednik opštine Brus, Milutin Jeličić se zahvalio na veoma korektnoj saradnji pri primopredaji dužnosti i rekao da on sa svojim saradnicima odmah kreće da radi a da se smenjeno rukovodstvo ne plaši nekih prijava, jer šta je bilo bilo je, i treba da se radi u pravcu razvoja Brusa.

Smenjeni zamenik Jevtimije Milovanović, prilikom predaje dužnosti zamenika predsednika opštine, rekao je da su "pustili ove da dođu.." i napomenuo da je novoizabrani zamenik Aranđel Stojković od 2012. učestvovao u smenama svih predhodnih predsednika opštine Brus.

U svakom slučaju primopredaja je protekla u najboljoj i drugarskoj atmosferi a smenjeni funkcioneri su rekli da uvek stoje na raspolaganju ako nešto zatreba ili mogu da pomognu novoj opštinskoj vlasti.

U narednom periodu ostaje da se vidi koje će još smene lokalnih funkcionera uslediti u opštini Brus. 
N.Miljković
Fotografije pogledajte OVDE


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE