SasaMarkovic12191

Saša Marković, srpski internacionalac, koji brani boje Apolona iz Limasola (Kipar) jedva čeka nastavak prvenstva i nada se plasmanu svog kluba u Ligu šampiona.

SasaMarkovic12193

"Treniram svakog dana. Jedva čekam da počne prvenstvo i nadmetanje na zelenom terenu. Tokom pauze zbog pandemije koronavirusa trenirao sam kući a od pre nekoliko dana počeli smo sa treninzima na stadionu. Treniramo po dvojica na terenu i menjamo se svakih sat vremena.
Apolon je trenutno četvrti na tabeli. Prvoplasirana ekipa nam beži 5 bodova. Imamo realne šanse da budemo prvi i naredne godine da igramo u Ligi šampiona. Sportski je nadati se i želeti pobedu svog kluba. Trudiću se da svojim igrama i golovima doprinesem pobedama. Verujte da jedva čekam utakmice. Pozdrav svima u Srbiji, posebno mojim Brusjanima." - poručio je Saša Marković.

Da podsetimo, Saša Marković je u dosadašnjoj karijeri, osim za Apollon FC, igrao i za FK Kopaonik Brus, OFK Beograd, Partizan, Cordoba, kao i za reprezentaciju Srbije U-19 i U -21.

Dosadašnju igru i golove Saše Markovića u dresu Apollon FC možete pogledati u video snimku:


Iskreno se nadamo da će Sale Marković u narednom periodu pružiti odlične partije i da će svojim golovima obradovati sve navijače Apollona kao i svoje fanove u Brusu, Srbiji, Španiji...
N.Miljković


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE