MatsVilander BarbaraSetNMT

Eurosport je i ove godine pravo mesto za sve ljubitelje tenisa koji žele vrhunsko iskustvo pored malih ekrana sa Rolan Garosa.

Od nedelje, 30. maja gledaoci Eurosporta mogu da gledaju mečeve uživo, kao i niz interesantnih sadržaja i uključenja koja prate dešavanja sa terena i van njega.

Barbari Šet, koja će opet pratiti događaje sa turnira u čuvenom studiju „Kocka“ u Londonu, kako su gledaoci već navikli, pridružiće se teniska legenda i sedmostruki Grend slem šampion Mats Vilander. Njih dvoje će se uključivati uživo na početku i kraju svakog takmičarskog dana i posle najvažnijih mečeva. Miša Zverev, brat teniske zvezde Aleksa Zvereva, izveštavaće sa lica mesta, iz Pariza u emisiji „Mišina misija“ i daće svoj sud o svim bitnim pitanjima vezanim za turnir.

Deo tima koji će komentarisati Rolan Garos na Eurosportu širom Evrope, biće i već dobro uigrani dvojac koji čine Kris Evert i Boris Beker, a pridružiće im se i dvostruki finalista ovog turnira – Aleks Koreča. U emisiji Bekerova Meč lopta, Boris Beker će takođe podeliti svoje jedinstvene uvide i analize sa Rolan Garosa.

Posebna poslastica za sve one kojima je Rolan Garos omiljeni Grend slem, biće dugometražni dokumentarni film „Građenje legende“. Ovaj film prikazuje transformaciju i modernizaciju Rolan Garosa i sadrži intervjue sa velikanima tenisa kao što su Kris Evert i Žistin Enan. Film će biti prikazan 29. maja od 21:00h na Eurosportu 1.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE