CU atlmit0522CUnet

Ćuprija 12.05.2022. Na Atletskom mitingu VERA NIKOLIĆ 2022 koji je održan u Ćupriji 08. maja u čast i znak sećanja na našu proslavljenu atletičarku i svetsku rekorderku i šampionku učestvovao je i Nikola Raičević u trci na 3.000 metara koji je zauzeo odlično treće mesto.

Zvezde drugog memorijalnog mitinga „Vera Nikolić“ bili su Amel Tuka, reprezentativac BiH i jedan od najboljih svetskih srednjeprugaša, koji je lako i ubedljivo pobedio u revijalnoj trci na 600 metara. Ništa manje ubedljiv bio je Elzan Bibić u trci na 3000 metara. Olivera Jevtić je u posebnom delu mitinga još jednom postala državni prvak na 10.000 metara pokazavši da u ovoj disciplini ona već poodavno neprikosnoveno vlada. Mitingu su prisustvovali proslavljeni atletičari, Snežana Pajkić, Zora Tomecić, Dane Korica

Iako je ova atletska sezona možda počela nešto ranije, kako kažu i sami atletičari, Nikola će imati prilike za pripreme i još sjajnije rezultate.

Sa narednih takmičenja i trka možemo očekivati još bolje rezultate i plasmane Nikole Raičevića koje ćemo rado prezentovati javnosti.
N.Miljković, foto:cuprija.net


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE