VukVidojevic 0622c

Vuk Vidojević, sin našeg Brusjanina Vladimira Vidojevića, zabeležio je izvanredan uspeh i osvojio bronzanu medalju na Državnom prvenstvu Srbije u stonom tenisu za kadete.

U vrlo jakoj konkurenciji Vuk je u mečevima do polufinala imao izgubljen samo jedan set, a u polufinalu je izgubio posle odlične igre od prvaka Srbije Uroša Ninkovića.

VukVidojevic 0622d

U konkurenciji parova sa Pavlom Mišićem iz Mladosti osvojio je, kao i u pojedinačnoj konkurenciji, treće mesto i bronzanu medalju.

VukVidojevic 0622aVuk je član stonoteniskog kluba SPARK iz Beograda i često dolazi u Brus, gde tokom letnjeg i zimskog raspusta najviše vremena provodi u selu Igroš, igrajući stoni tenis sa vršnjacima iz Brusa i Razbojne.

Ovo je možda prilika da se tokom letnje sezone aktivira nekadašnji stonoteniski klub u Brusu i učenicima i mladima pruži prilika da se oprobaju u ovom sportu u čemu će sigurno imati podršku od Vuka ali i ostalih asova ovog sporta.

Stoni tenis je jedan od najmasovnijih sportova u svetu a procenjeno je da ima oko 40 miliona registrovanih takmičara i nekoliko miliona rekreativaca. Naravno, za svoju brojnost stoni tenis najviše može da zahvali stanovnicima Kine, koji su mu i najverniji, i koji su apsolutno dominantni na svim takmičenjima.
TKM


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE