MGocmanac VMiletic

Brus 04.06.2022. Brusjani Matija Gočmanac i Vladimir Miletić, koji su fudbalske korake započeli u omladinskoj školi FK Kopaonik Brus, trenutno su u selekciji fudbalske omladinske reprezentacije Srbije U19 koja u Holandiji igra završni krug kvalifikacija za odlazak na Prvenstvo Evrope u Slovačkoj (18. jun – 1.jul).

Podsetićemo da je Matija Gočmanac golman FK Teleoptik (filijala FK Partizan) a  Vladimir Miletić uspešno igra za FK Vojvodina gde je prešao posle trogodišnjeg nastupa za mlađe kategorije FK Crvena Zvezda.

EUprvenstvoU19 FSSrs

Izabranici selektora Aleksandra Jovića slavili su u prvom kolu turnira u Holandiji, protiv domaćina – 2:1 (1:1) a danas su odigrali utakmicu drugog kola protiv Ukrajine ostvarivši nerešen rezultaat 1:1 (1:1). U drugom poluvremenu današnje utakmice igrao je i Vladimir Miletić, koji je od 46. minuta zamenio Kneževića.

Posle dve runde završnog kruga kvalifikacija mladi fudbaleri Srbije imaju 4 boda, koliko i Ukrajina, a u poslednjem 3. kolu koje se igra 07. juna u 19:00 lasova Srbiju očekuje duel sa Norveškom (poražena na startu od Ukrajine 2:3), dok će u drugom meču dana koplja ukrstiti Holandija i Ukrajina.

Jedna sjajna generacija fudbalera je na dobrom putu da izbori plasman među osam najboljih reprezentacija u Evropi i potvrdi da su lepa budućnost srpskog reprezentativnog fudbala.
izvor:fss.rs


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE