AC Rudenice0721a

Aleksandrovac 01.02.2023. Organizacioni odbor tirnira Sveti Ilija Rudenice je tokom božićnih i novogodišnjih praznika održao sastanak na kom je dogovoreno o ukupnom nagradnom fondu i datumu održavanja 50-og jubilarnog turnira.

Rudenice 20202

Teren sa veštačkom travom biće spreman da primi ekipe u kategorijama: seniori, veterani, kadeti, pioniri, petlići i predpetlići koji će se od 27. jula do 02. avgusta 2023. godine nadmetati za ukupni nagradni fond od 5000 eura - ukoliko bude veći broj ekipa moguće je i povećanje nagradog fonda.

Rudenice turnirmf2821

Kao i prethodnih godina turnir će se igrati u kasnim popodnevnim satima i tokom večeri a organizatori očekuju veliki broj učesnika kao i publiku u većem broju nego prethodnih godina.

Rudenice Manastir0719

Rudenice se nalazi u Župi aleksandrovačkoj i udaljeno je oko desetak kilometara od Aleksandrovca. Poznato je po istoimenom manastiru koji je posvećen Svetom Iliji - 02. avgust.

Manastir Rudenice je izgrađen posle Kosovskog boja u vreme vladavine despota Stefana Lazarevića, oko 1410. godine u moravskom  arhitektonskom stilu i zadužbina je vlastelina Vukašina i žene mu Vukosave čiji su portreti oslikani na južnom zidu crkve  pored portreta despota Stefana i njegovog brata Vuka.

Generalni pokrovitelj turnira su meštani sela Rudenice a više informacija oko organizacije turnira i učešća možete dobiti pozivom na tel: 069 161 56 53 Stefan

Za lakši dolazak do Rudenice MAPA


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE