Brus pobednikturnira0123a

Brus 01.02.2023. Sinoć je završen Svetosavski turnir u malom fudbalu Brus 2023 a pobednik je ekipa Caffe Oscar iz Kuršumlije.

Finalno veče turnira koje je održano u hali sportova "Goran Raičević" pred krcatim tribinama prvo je odigrana utakmica za teće mesto, potom utakmica veterani FK Kopaonik i FK FUD i utakmica finala, kao i dodela nagrada i zahvalnica.

U utakmici za treće mesto snage su odmerile ekipe MetalPlast iz Blaca i Centrala Bar iz Aleksandrovca, u kojoj je ekipa iz Blaca zasluženo pobedili rezultatom 7:3 (4:0) i tako osvolila treće mesto.

U poluvremenu utakmice direktor Sportskog centra Brus dodelio je posthumno zahvalnice za Milan Burgić (FK Kopaonik), Vladimir Vesić (FK FUD) i Mulutin Cvejić ( FK FUD), ljudima koji su ostavili dubok trag u bruskom sportu.

U pauzi između dve finalne utakmice sastali su se veterani dva gradska kluba FK Kopaonik i FK FUD u kojoj su fudbaleri Kopaonika bili uspešniji i slavili rezultatom 7:3 (4:1).

Za prvo mesto i osvajača Svetosavskog turnira u malom fudbalu Brus 2023 borile su se dve najbolje ekipe na turniru Caffe Oskar iz Kuršumlije i Mlekare Minimlex iz Velikog Šiljegovca. Pobedila je iskusnija i jača ekipa Caffe Oskar rezultatom 4:1 (2:1) i zasluženo osvojila trofej.

Za najboljeg igrača na turniru proglašen je Jovan Jovanović (Caffe Oskar), za najboljeg strelca David Milićević (Mlekara Minimlex),  dok je za najboljeg golmana na turniru proglašen Nemanja Duboja (Mlekara Minimlex).

Nagrade su uručili predsednica Opštine Brus Valentina Milosavljević, direktor Sportskog centra Marko Vilimonović i predsednik Opštine Kuršumlija Vojimir Čarapić.
Žarko Arsić


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE