BrankoAntic 230118a

Brus 24.01.2018. Branko Antić osim što je osvojio osmu šampionsku titulu u moto sportu,  osvojio je po drugi put i Zlatnu kacigu koja mu je uručena na proglašenju najboljih takmičara u moto sportu za 2017. godinu koje je održano u hotelu Metropol u Beogradu.

Da podsetimo čitaoce da je Branko Antić u moto sportu od malih nogu i da je uz podršku porodice ostvario vrhunske rezultate osvojivši do sada osam titula kao i dve Zlatne kacige, a  prvu Zlatnu kacigu osvojio 2012. godine.

B Antic022016

Branko je bio šampion 2008. zatim 2010, 2011, 2012, 2013. godine da bi napravio pauzu 2014, i naredne godine 2015. se vraća na šampionski tron, gde ostaje 2016. godine i osvaj titulu 2017. godine. 

Posle dodele priznanja Branko je dao kraću izjavu osvrnuvši se na proteklu sezonu ali i pomenuvši buduće planove:

BrankoAntic 230118

"Sezona je protekla odlično, uz nov motor i sa novim timom Moto klub Gajić iz Kruševca sve se uklopilo kako smo planirali.  Sve trke sam pobedio sem jedne kad sam bio jako bolestan i koju nisam završio. Zahvaljujem se svojim sponzorima - matičnom klubu MC Gajić, gradu Kruševcu, Bardahl ulja,  X-moto, zatim Ministarstvu omladine i sporta na stipendiji kao i svima ostalima naročito na odličnoj saradnji, koja je doprinela mojim rezultatima, a koja će se verujem nastaviit i narednih godina.
Planovi za dalje su da uskladim obaveze na poslu i što pre krenem sa treninzima, kako bih se što bolje pripremio da u narednoj sezoni odbranim titulu.
Uopšteno atmosfera u motosportu je odlična, motokros polako ali sigurno napreduje, a pomenuo bih i enduro koji je najrazvijeniji u ovom delu Evrope i koji ima veliki potencijal. Pozdrav svima i vidimo se uskoro na stazi."

Intervju sa Brankom Antićem iz decembra 2016. na linku OVDE


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE