Kopaonik skolaski0221b

Brus 20.12.2021. Iako još nema zvaničnih informacija učenici osnovnih i srednjih škola kao i studenti sa teritorije opštine Brus nadaju se da će i ove skijaške sezone imati pravo na besplatno skijanje u ski centru Kopaonik.

Prošlih ski sezona učenici i studenti imali su gratis dnevni ski pass a obaveza Opštine Brus je bila da obezbedi prevoz do Kopaonika i nazad kao i ski učitelje koji su pratili i brinuli se o bezbednosti grupe na skijanju, a nadamo se da će tako biti i ove ski sezone.

Možda bi ove godine moglo sve da bude transparentnije kao i da se uvede kontakt telefon i mejl na koji bi svi zainteresovani mogli da dobiju pravovremene informacije, posebno učenici i studenti koji su van Brusa i da unapred znaju termine besplatnog skijanja pa prema tome da organizuju dolazak do Brusa...

Na Kopaoniku je ski sezona 2021/22 počela 09. decembra tradicionalnim Ski openingom a visina snežnog pokrivača je trenutno 97 centimetara...

Nadamo se da ćemo uskoro imati više informacija koje ćemo rado preneti na radost svih učenika i studenata ljubitelja skijanja.
N.Miljković


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE