VBanja 0520ToVB2

Jedno od turističkih mesta u Srbiji a I šire koje nudi raznovrsnu ponudu gostima je Vrnjačka Banja koja dolinom Zapadne Morave spaja magistralne puteve Balkana I veoma je dobro povezana sa svim krajevima Srbije.

VrnjackaBanja uspomene0423

U Vrnjačkoj Banji turisti su do sada stvorili puno lepih uspomena ali uvek je prilika da se stvore nove, i to nezaboravne uspomene, kao što će to biti tokom nastupajućih praznika za šta su se potrudili iz Turističke organizacije Vrnjačka Banja.

Osim šetnji banjskim parkovima, posete raznim mestima i lokalitetima, kao i jednodnevnoih izleta u okolini posetioce očekuju koncerti grupe "Divlje jagode", "Galija" i FESTIVAL SRPSKOG MAČA

VB DivljeJagode0423

Već u nedelju 30. maja je koncert grupe "Divlje jagode" na Trgu kulture u 21:00.

VB Galija0523

Naredne večeri, 01. maja, koncert će održati grupa "Galija" takođe na Trgu kulture u 21:00.

VB FestivalSrpskogMaca23

U utorak 02. maja na programu je FESTIVAL SRPSKOG MAČA, u Paviljonu u parku od 11:00 do 18:00 časova, kada će posetioci biti u mogućnosti da se u viteškom selu upoznaju sa srednjovekovnim načinom života, oruđem i oružjem te epohe. Takođe, za najmlađu publiku pripremljeno je mnoštvo radionica – slikarska, grnčarska, mačevalačka, streličarska, ali i veliki broj društvenih igara od prirodnih materijala. Jedan od ciljeva ove manifestacije je pravilna istorijska rekonstrukcija srednjeg veka kroz vojnu istoriju i prikaze iz svakodnevnog života naroda iz tog vremena, kažu u TO Vrnjačka Banja.

VB PanoramskiTocak0423b

Takođe ne propustite vožnju PANORAMSKIM TOČKOM u vrnjačkom parku kod Jezera, najvećem na Balkanu sa impozatnom visinom od 50 m, koji sa svoje 32 klimatizovane kabine sa toniranim staklima i tematskom rasvetom predstavlja pravu atrakciju.

Posetite Vrnjačku Banju tokom prvomajskih praznika, mesto koje preko cele godine, posebno u mesecima letnje turističke sezone, svojim posetiocima nudi izuzetno bogat, sadržajan i raznovrstan kulturno - zabavni program. I naravno stvorite nove uspomene…
TKM, izvor i foto:TO Vrnjacka Banja


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE