VB FestivalSrpskogMaca2023e1

Turistička organizacija Vrnjačka Banja potrudila se da stvori nove uspomene svim posetiocim FESTIVALA SRPSKOG MAČA 2023 u utorak 02. maja i omogući putovanje kroz vrata vremena u veličanstveni srednji vek Srbije.

U Paviljonu u parku, od 11:00 do 18:00 časova, posetioci će biti u mogućnosti da se u viteškom selu upoznaju sa srednjovekovnim načinom života, oruđem i oružjem te epohe. Takođe, za najmlađu publiku pripremljeno je mnoštvo radionica – slikarska, grnčarska, mačevalačka, streličarska, ali i veliki broj društvenih igara od prirodnih materijala.

VB FestivalSrpskogMaca23

Jedan od ciljeva ove manifestacije je pravilna istorijska rekonstrukcija srednjeg veka kroz vojnu istoriju i prikaze iz svakodnevnog života naroda iz tog vremena, kažu u TO Vrnjačka Banja.

VB PanoramskiTocak0423b

Takođe ne propustite vožnju PANORAMSKIM TOČKOM u vrnjačkom parku kod Jezera, najvećem na Balkanu sa impozatnom visinom od 50 m, koji sa svoje 32 klimatizovane kabine sa toniranim staklima i tematskom rasvetom predstavlja pravu atrakciju.

VBanja 0520ToVB2

Posetite Vrnjačku Banju, mesto koje preko cele godine, posebno u mesecima letnje turističke sezone, svojim posetiocima nudi izuzetno bogat, sadržajan i raznovrstan kulturno - zabavni program. I naravno stvorite nove uspomene…
TKM, izvor i foto:TO Vrnjacka Banja


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE