NS SajamTurizma1123

Međunarodni sajam turizma, koji će na Novosadskom sajmu biti održan od 30. novembra do 2. decembra, okupiće brojne izlagače iz zemlje i inostranstva.

Termin je kreiran ZA NOVE DOŽIVLJAJE, s ciljem da se jača receptivni turizam i omogući osnaživanje i regionalno povezivanje pružalaca usluga u turizmu za saradnju sa udaljenim tržištima. Novosadski sajam ovom priredbom ide u susret predstojećoj zimskoj turističkoj sezoni, novogodišnjim aranžmanima, ali i ranim rezervacijama letnjih aranžmana, ponudi banjskih, spa i wellness destinacija u Regionu, poslovnih putovanja... kao i drugih, specifičnih vidova turizma, promotivnih i poslovnih aktivnosti u turizmu.

Do sada su prijavljeni učesnici iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Hrvatske, Mađarske, Severne Makedonije, Indije, Nepala i Kameruna. Među njima je i nekoliko udruženja kao što su YUTA - Nacionalna asocijacija turističkih agencija, UTAS - Udruženje turističkih agencija Srbije, UB - Udruženje banja Srbije, Udruženje turističkih vodiča Srbije, FIJET Srbija - Udruženje turističkih novinara i pisaca u turizmu...

S obzirom na to da Novosadski sajam ove godine obeležava vek postojanja, doneta je i odluka da se svim posetiocima i učesnicima, omogući ulaz bez naplaćivanja karata, uz obaveznu registraciju.

Odluku da se ulaznice ne naplaćuju podržao je Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam s namerom da i na taj način podrži razvoj turizma na našim prostorima, ali i podstakne što brojniju publiku za prisustvo Sajmu i susret sa učesnicima.

Regija-partner Sajma turizma je Boka Kotorska, Generalni sponzor Globos osiguranje. Sponzor jubileja Novosadskog sajma je Telekom Srbija.

Veliku pomoć u organizaciji Sajma turizma Novosadski sajam ima i od Turističke organizacije Novog Sada.
izvor i foto:sajam.net


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE