Kg turizam1123

Predstavljanja turističkih potencijala Srbije i zemalja regiona, održaće se na 14. „Međunarodnom sajmu turizma i seoskog turizma“ u Kragujevcu od 23. do 25. novembra 2023. godine uz bogat izlagački, edukativni i kulturno – umetnički program.

Svoju turističku ponudu predstaviće brojni izlagači – nacionalne, regionalne i lokalne turističke organizacije, turistički centri, hotelijeri i seoska domaćinstva, vinarije i destilerije, turističke agencije sa svojim objedinjenim ponudama za zimsku sezonu, prolećna putovanja i leto 2024. godine.

Na ovogodišnjem “Međunarodnom sajmu turizma i seoskog turizma“, na platou ispred sajamske hale biće organizovana i tradicionalna „Šumadijska čajanka“.

Sajam sa dugom tradicijom biće otvoren za sve zainteresovane posetioce, od 23. do 25. novembra, cena ulaznice je simboličnih 100 dinara.

Radno vreme Sajma: 23/24. novembar:   10.00 - 18.00 i 25. novembar 10.00 - 15.00 časova.

„Međunarodni sajam turizma i seoskog turizma“, 14. po redu,  organizuje Gradska turistička organizacija „Kragujevac“ i Šumadija sajam, pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i omladine i Grada Kragujevca.
izvor i foto:sumadijasajam.rs


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE