TOBrus250915 1

Na Međunarodnom sajamu turizma i zdravlja u Banjaluci, koji je održan od 24. do 26. septembra 2015. godine, Turistička organizacija opštine Brus predstavila je kompletnu turističku ponudu opštine Brus i Brzeća.

Kako nam je rekao Zlatko Milenković, direktor TOOB, sajam turizma i zdravlja u Banjaluci je multidisciplinarna priča o turizmu, zdravim stilovima života i univerzalnoj temi zdravlja, podeljenoj na 4 tematske celine:

- Sajam turizma na kom su se predstavili najveći turoperateri iz više zemalja regiona, turistički, banjski i klimatski centri i agencije;
- “Putevi zdravlja”, na kojima su se, po četvrti put, predstavili poslenici iz oblasti alopatske, integrativne i alternativne medicine uz proizvođače organske i zdrave hrane, mleka i mlečnih napitaka, vode i dijetetskih suplemenata.
- Priča o zdravim stilovima života, uz mnoštvo edukativnih radionica i sa nagradnim konkursom za likovni rad, koja je bila ispričana najmlađim posetiocima u Meggle-Zdravogradu.
- Stručna konferencija čija je tema bila dometi i ciljevi zdravstvenog turizma a 25. septembra održana je i radionica na temu sportskog turizma. 

TOBrus250915 3 TOBrus250915 2
Sajam je bio prilika i za uspostavljanje kontakta kako bi se  predstavila i unapredila turistička ponuda Brusa i Brzeća pa je direktor TOOB, Zlatko Milenković imao susrete u Vladi Republike Srpske sa pomoćnikom ministra za turizam Aleksandrom Trifković a u Konzulatu Republike Srbije u Banja Luci sa generalnim konzulom Republike Srbije Vladimirom Nikolićem i konzulom Radoslavom Ilićem.

TOBrus250915 4

Inače Turisticka organizacija opštine Brus je uspešno predstavila turističku ponudu opštine Brus i Brzeća na zajedničkom štandu Centralne Srbije zajedno sa: GTO Kragujevac, TO Požarevac, KTC Batočina, TO Rača i TO Despotovac - Resavska pećina.
N.Miljković


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE