Svetski dan turizma (27.09.) posvećen je Digitalnoj transformaciji u turizmu  jer su internet, tehnologija i savremeni kanali komunikacije promenili turističku industriju.

EturizamMasterTrening

Svetska turistička organizacija je još 2009. godine istakla internet kao osnovni pokretač razvoja turizma nakon Svetske ekonomske krize u svojoj publikaciji "A road to recovery". Bili su u pravu. Turizam ne samo da je prva delatnost koja je izašla iz recesije već iz godine u godinu obara rekorde u stopi rasta.

WTO od tada stalno potencira na digitilaziciji turističke ponude, a ove godine je i Svetski dan turizma posvećen tome. Definitivno je važno da svoju turističku ponudu na pravi način i u pravo vreme prikažete baš onim turistima koji traže to što vi nudite.

Možete angažovati nekoga da vam pomogne u tome ili možete to sve naučiti i sami a možda je jedan od najboljih načina Eturizam Master Trening! U pitanju je obuka o internet marketingu u turizmu i u potpunosti je online, što znači da je dostupna svima kada god vi to poželite. 

SPECIJALNA PONUDA
Povodom Svetskog dana turizma posvećenog Digitalnoj transformaciji u turizmu Master trening možete dobiti uz 45% popusta, odnosno za samo 50 eura čija je regularna cena 90 eura! 
Ova ponuda je vremenski ograničena i završava se 27. septembra u  23:59! Zato požurite jer ovakav popust je aktivan samo 2-3 puta godišnje!

Dodatne informacije o Master treningu i prijavu možete pronaći na ovom linku.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE