TOBrus nagrada1018

Turistička organizacija opštine Brus osvojila je prvu nagradu za jednolisnu turističku publikaciju na Međunarodnom festivalu turističkih publikacija "Kofer slova" koji je održan u Kruševcu 12. i 13. oktobra 2018. godine.

Na 14. Međunarodnom festivalu turističkih publikacija "Kofer slova" učestvovalo je preko 40 turističkih organizacija iz zemlje i regiona. TOO Brus dobila je prvu nagradu za jednolisnu turističku publikaciju, najbolja višelisna publikacija do 50 stranica je delo TO Požarevac, a sa više od 50 stranica TO Vršac. Za dopunski promotivni materiijal: kese, blokove, bedževe, nagradjena je TO Loznica koja je bila najbolja i u kategoriji turističkih mapa. U Kragujevac je otišla nagrada za audio – video publikaciju, najorginlaniju publikaciju uradili su turistički poslenici iz Guče, a najbolji web sajt njihove kolege iz Niša.
Za najbolje u 9 kategorija pripremljen je zlatni “Kofer slova”, a nagrade su uručivale direktor Turističke organizacije grada Kruševca, Suzana Milosavljević, i gradonačelnik Grada Kruševca, Jasmina Palurović, koja je svečano otvorila ovogodišnji Festival.

Deo turističke ponude opštine Brus možete videti u filmu "RAZGLEDNICA BRUSKOG KRAJA" autora Slavka Savića:


izvor:TO Kruševac


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Kocine 172076502
Не могу људи да направе разгледницу сто година, и о чему ми причамо...
| 0 0
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE