AC UskrsnjiBazar 0419

U Aleksandrovcu će 19. i 20. aprila biti organizovan USKRŠNjI BAZAR izložbeno prodajnog tipa, u centru grada - na glavnom trgu, na kom će osimučešća izlagača u oblasti etno radinosti, rukotvorina i domaće radinosti biti priređen i kulturno-muzički program.

Bazar predstavlja manifestaciju u okviru koje se afirmiše pojedinac ali i zajednica a biće održan i mini koncert hora škola sa temom Vaskrsa jer su u program uključene škole, MNRO i predškolska ustanova ali i folklorno društvo i balet. 
Obzirom da je cilj samog bazara promocija turističkog dela grada Aleksandrovca, želja organizatora je da se kroz izložbenu stranu bazara upozna tradicija Župe a ujedno su mesta za izlagače besplatna kako bi im se omogućilo da se afirmišu i prezentuju svoj rad u oblasti etno radinosti, rukotvorina i domaće tradicionalne kuhinje.

Bazar organizuje Kancelarija za saradnju sa Ambasadom Ruske Federacije i Udruženja Srpsko-rusko-beloruskog prijateljstva "SLOVO" Aleksandrovac pod pokroviteljstvom Opštine Aleksandrovac u saradnji sa Kancelarijom za lokalni ekonomski razvoj.

Pozivaju se svi zainteresovani izlagači da se pridruže i budu deo ove Vaskršnje priče. Kontakt : Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili 0638557216 Katarina Petković, Predsednik Kancelarije za saradnju sa Ambasadom Ruske Federacije i Udruženja Srpsko-rusko-beloruskog prijateljstva "SLOVO", Aleksandrovac


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE