Letnji vašar u Novom Pazaru i ove godine opravdao očekivanja kako organizatora tako i prodavaca i kupaca.

NoviPazar2508191

Kako šrto je poznato Letnji vašar u Novom Pazaru organizovan je u sportskoj hali Pendik kao i na prostoru ispred hale i zatvara se 27. avgusta u 22:00 časa.

Na ovoj turističko-trgovačkoj manifestaciji u organizaciji sportskog centra Pendik posetioci mogu pazariti kvalitetnu robu po veoma povoljnim cenama.

NoviPazar2508192

"Moram da ponovim ono što nam je ideja od početka organizovanja Letnjeg vašara - ovo je ujedno promocija i unpređenje šoping turizma i grada Novog Pazara kao ozbiljne šoping destinacije na turističkoj mapi Srbije ali i regiona.
Cilj nam je da izađemo u susret svima kako prodavcima tako i posetiocima koji dolaze iz krajeva širom Srbije organizovanim prevozom ili u individualnoj režiji.
Ne želimo da sve bude svedeno samo na trgovinu odnosno prodaju-kupovinu već da posetioci budu u prilici i da posete Novi Pazar kao i okolinu. To i uspevamo da postignemo a već naredne godine ćemo se potruditi da unapredimo ponudu - veoma smo blizu realizacije da naredni vašar organizujemo na delu terena centra i ujedno povećamo sadržaj samog vašara.
Ove godine interesovanja za posetu vašaru je dosta veće nego prethodne godine ali je veće i interesovanje prodavaca što nas je veoma obradovalo i daje podstrek da nastavimo rad u tom pravcu.
Svi gosti i posetioci su dobrodošli i mogu reći da se slobodno osećaju kao kod svoje kuće. Potrudićemo se da svakome izađemo u susret i na najbolji način predstavimo ono što Novi Pazar ima oduvek a tu pre svega mislim na gostoprimstvo.“, rekao je Enes Pljakić, direktor Sportskog centra Pendik.

Letnji vašar u Novom Pazaru održava se u sportskoj dvorani "Pendik" od  23. do 27. avgusta 2019. godine u periodu od 10:00 do 22:00 časa uz slobodan ulaz.
Više o Letnjem vašaru u Novom Pazaru OVDE


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE