Pozar2410195
Brus,15.05.2020. Danas u prepodnevnim satima izbio je požar u selu Osredci u opštini Brus koji se širi usled jakog vetra.

Požar je zahvatio teritoriju od zaseoka Milinčići prema osnovnoj školi u Osredcima. Prema informacijama sa lica mesta gori šuma sa desne strane puta ka Krivoj Reci a stabla su pala i na put...

Pozar2410193
Na terenu su pripadnici Vatrogasno spasilačke jedinice odeljenje Brus, pripadnici PS Brus, Šumske uprave Brus kao i meštani koji pokušavaju da lokalizuju požar.
Apel je upućen i građanima da se pridruže akciji gašenja požara i pomognu - mogu krenuti prema Osredcima ili pozvati +381 37 3 825 093 Vatrogasno spasilačka jedinica odeljenje Brus.
foto:arhiva
Osnovne informacije o koronavirusu COVID-19 i preventivna zaštita OVDE


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Slobodan 23d
Pa nasem narodu nevredi pricat i uvek je kriv neko drugi ili treci. Lepo se prica dase nepali sve i svasta i kad kome padne na pamet, dase ne bacaju flase i staklo uopste pored puta i tome slicno ali nevredi, nevredi pricati i kraj. Zakoni se po pitanju ekologije niti postuju nit se sprovode pa i necudi i neceme nista iznenaditi ako jednog dana izgorimo kao ona Grcka ostrva proslih godina. Ljudi uzmite se upamet jednom.
| 7 0
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE