Brus zgradaOpstine

Brus,29.05.2020. Opština Brus je raspisala JAVNI POZIV za učešće na konkursu za sufinansiranje projekata za ostvarivanje javnog interesa u oblasti javnog informisanja na teritoriji opštine Brus u 2020. godini koji će biti sufinansirani sredstvima iz budžeta opštine Brus u ukupnom iznosu od 4.000.000,00 dinara.

Konkurs za sufinansiranje projekata radi ostvarivanja javnog interesa raspisuje se za projekte proizvodnje medijskih sadržaja, a projekti koji se predlažu treba da su namenjeni javnom informisanju građana na teritoriji opštine Brus o zbivanjima na lokalnom nivou, odnosno o radu organa opštine Brus, o radu javnih preduzeća, ustanova i organizacija čiji je osnivač opština Brus, o aktuelnostima u obrazovanju, zdravstvu, kulturi, sportu, turizmu, poljoprivredi, privredi, preduzetništvu, o ljudskim pravima, verskim pravima, zaštiti životne sredine, zaštiti omladine i dece i umetničkom stvaralaštvu.

Tekst Javnog poziva možete preuzeti ovde. Dodatne informacije se mogu dobiti radnim danom od 08:00 do 15:00 časova na telefon: 037 31 50 101.

Konkurs je objavljen 29. maja 2020. godine u listu "Grad" i na veb-sajtu opštine Brus.
izvor:brus.rs
Osnovne informacije o koronavirusu COVID-19 i preventivne mere zaštite OVDE

Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE