Jerma2020 otkazano

Pirot,20.07.2020. Avanturistički Outdoor festival Jerma 2020 neće biti održan ove godine usled nepovoljne opšte zdravstvene situacije u Srbiji i u svetu izazvane koronavirusom COVID-19.

Drage avanturistkinje i avanturisti, draga avaturistička zajednico,

Iskreno se nadamo da ste vi i vaše porodice dobro i da se čuvate. Globalna pandemija izazvana virusom Covid – 19 nas je sve pogodila na različite načine. Pokušavamo da živimo na način kao i do sada, ali nažalost neke stvari više nisu iste, a mi im se moramo prilagoditi na najbolji mogući način.

Organizacioni tim Outdoor festivala Jerma do poslednjeg trenutka je radio na pripremi festivala i iskreno se nadao poboljšanju opšte zdravstvene situacije u Srbiji i u svetu. Nažalost zdravstvena situacija u Srbiji se pogoršala i neophodno je pridržavati se svih mera i uputstava. Sa žaljenjem vas obaveštavamo da se 3. Avanturistički Outdoor festival Jerma NEĆE ODRŽATI od 12. do 16. avgusta 2020. Sa partnerima smo razmotrili i druge termine održavanja, ali zbog celokupne nestabilne situacije u našoj zemlji potrebno je otkazati događaj za ovu godinu.

Glavni razlog otkazivanja je: Briga za zdravlje i sigurnost svih učesnika koji su uključeni u Outdoor festival Jerma - S obzirom na povećanje broja obolelih u skoro svim gradovima u Srbiji, pa i u Pirotskom okrugu, otkazivanjem događaja ćemo svi pokazati odgovornost za sigurnost i zdravlje učesnika, porodica sa decom i pojedinaca iz cele Srbije i regiona, mnogobrojnog tima, partnera, volontera i lokalnog stanovništva koje je pretežno staračko i socijalno ugroženo.

Festival je otkazan, ali vaše i naše leto nije, te vam pre svega želimo da uspete da sami sebi organizujete avanture za pamćenje. Na raspolaganju smo vam za sve informacije i pomoć ukoliko želite da istražujete Kanjon reke Jerme ili Staru planinu. I mi ne odustajemo, već nastavljamo da uređujemo i promovišemo Kanjon reke Jerme, te ćete biti medju prvima koji će se uskoro upoznati sa digitalnim vodičem kroz ovaj kraj i biti u mogućnosti da sami organizujete obilazak i avanture.

Čuvajte se i vidimo se na nekoj od narednih avantura.

Organizacioni tim Outdoor festivala Jerma


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE