ARRRO KS05202

Kruševac,01.12.2020.  Danas je za v.d. direktora PKS Regionalne privredne komore Rasinskog upravnog okruga imenovana Maja Marković, koja je do imenovanja radila u Agenciji za regionalni razvoj Rasinskog okruga.

Maja Marković je rođena u Kruševcu, 27.11.1987.godine. Završila je osnovne studije na Ekonomskom fakultetu, Univerzitet u Beogradu, na smeru finansije, bankarstvo i osiguranje i stekla zvanje diplomiranog ekonomiste.

Od 2016. godine radila je u Agenciji za regionalni razvoj Rasinskog okruga. Sa pozicije stručnog saradnika sa privredu i ljudske resurse bila je zadužena za finansijske poslove, konsalting usluge, izradu biznis planova za Start up preduzeća, mentoring Start up i zrelih preduzeća, evaluaciju i monitoring Start up i zrelih preduzeća korisnika programa Fonda za razvoj i Razvojne agencije Srbije, sprovođenje programa Razvojne agencije Srbije i Ministarstva Privrede. 

Maja Marković ima bogato iskustvo u radu sa privrednicima iz celog Rasinskog okruga, sa predstavnicima JLS, finansijskim institucijama i nevladinim organizacijama. Sertifikovan je metor od strane RAS-a i JICE (Japanske agencije za međunarodnu saradnju), kao i sertifikovan trener više obuka iz oblasti preduzetništva i finansija Ministarstva privrede i RAS-a.

Član je saveta za praćenje primene lokalnog antikorupcijskog plana Grada Kruševca (2017-2021)


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE