ARRRO obuka210421

Brus 26.04.2021. Agencija za regionalni razvoj Rasinskog okruga je u saradnji sa Opštinom Brus, realizovala je 21. aprila dvodnevnu preduzetničku obuku koja je namenjena potencijalni preduzetnicima i početnicima u poslu.

ARRRO dirStefanRibac0421

"Obuka je izvedena po metodologiji Razvojne agencije Srbije skupštinskoj sali uz poštovanje svih mera propisanih u uslovima pandemije, a realizovali su je sertifikovani predavači ARRRO Sonja Jevremović i Katarina Krstanović. Teme obuke su bile Profil uspešnog preduzetnika, poslovni plan, izvori finansiranja, pravni aspekti poslovanja. Svi polaznici koji su uspešno pohađali obuku  dobili su sertifikate prizante od strane Ministarstva privrede, Razvojne agencije Srbije, Fonda za razvoj i NSZ.

Takođe,  prezentovani su trenutno aktuelni programi podrške za razvoj preduzentištva koje je raspisalo Ministarstvo privrede i Fond za razvoj Republike Srbije a o kojima se svi zainteresovani, i koji su bili prisutni na prezentaciji i koji nisu, detaljnije mogu upoznati ako posete sajt ARRRO.

Napominjem da je Agencija za regionalni razvoj Rasinskog okruga na usluzi zainteresovanim klijetnima u vezi pružanja tehničke pomoći oko pisanja poslovno plana i apliciranja kod NSZ" - rekao je direktor ARRRO Stefan Ribać.

Ukoliko ste zainteresovani za aktuelne programe podrške za razvoj preduzentištva koje je raspisalo Ministarstvo privrede i Fond za razvoj Republike Srbije kao i NSZ posetite sajt Agencija za regionalni razvoj Rasinskog okruga OVDE
N.Miljković


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE