Blace ZlatnaSvadba1123

Bračni parovi u opštini Blace koji ove 2023. godine slave 50 godina braka proslavili su svoj jubilej Zlatnu svadbu u organizaciji KC Drainac a pod pokroviteljstvom Opštine Blace.

Ovo je bila šesnaesta po redu manifestacija “Zlatna svadba” održana u Kulturnom centru Drainac, a okupljene bračne parove pozdravio je ispred Opštine predsednik Privremenog organa Ivan Burgić, dok je ispred KC "Drainac" slavljenike pozdravila Ena Popović:

Želim da vas pozdravim i poželim dobrodošlicu, i ujedno zahvalim što ste se odazvali pozivu da sa nama proslavite vaš veliki Jubilej, 50 godina braka. Ovo je tradicionalna manifestacija koju organizuje Kulturni centar pod pokroviteljstvom Opštine Blace za sve bračne parove venčane na teritoriji blačke opštine koji u ovoj godini slave svoju Zlatnu svadbu.
Mi smo se potrudili da pripremimo ovu svečanost i da zajedno obeležimo ovaj jubilej, kao i da čujemo tajnu dugog braka. Želim vam sve najlepše u daljem životu, puno zdravlja, sreće, ljubavi, poštovanja, razumevanja i da se vidimo kada budete proslavljali 75 godina braka." rekla je Ena Popović, direktorka KC Drainac.

Život u bračnoj zajednici podrazumeva mnogo lepih trenutaka uz dosta izazova, oscilacija i drugačijih mišljenja, ali ipak mora dominirati pažnja, razumevanje i dogovor kako bi se sačuvao brak i porodica što su pokazali danas okupljeni parovi u opštini Blace proslavljajući Zlatnu svadbu.
TKM, izvor i foto:KC Drainac Blace


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE