Brus zgrade0624c

Brus 23.06.2024. Štab za vanredne situacije opštine Brus posle sagledavanja i analize stanja u prekidu redovnog snabdevanja vodom za piće stanovnika proglasio je vanrednu situaciju na delu teritorije opštine, objavljeno je na sajtu OU Brus 21. juna 2024, godine.

"Proglašava se vanredna situacija na delu teritorije opštine Brus u naseljenim mestima koja se snabdevaju pijaćom vodom sa vodozahvata VIGNjIŠTE, a kojim upravlja JKP "RASINA" Brus, i to: Brus, Drtevci, Žiljci, Kobilje, Lepenac, Velika Grabovnica, Vlajkovci, Graševci, Strojinci, Milentija, Budilovina, Ribari, Igroš, Žilinci, Zlatari, Kovioci, Mala Grabovnica i Tršanovci.

Vanredna situacija se proglašava zbog smanjenja izdašnosti vode na izvorištu VIGNjIŠTE i nemogućnosti obezbeđenja potrebne količine vode za normalno snabdevanje stanovništva, a u cilju preduzimanja hitnih i operativnih mera na privremenom dokaptiranju novih izvora pijaće vode" – navedeno je u odluci Štaba za vanredne situacije opštine Brus.

Stanovnici opštine Brus se iskreno nadaju da će članovi lokalne vlasti učiniti sve u cilju preduzimanja hitnih i operativnih mera na privremenom dokaptiranju novih izvora pijaće vode kako bi snabdevanje pijaćom vodom postalo što pre redovno.
N.Miljković izvor:brus.ls.gov.rs


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE