PKS RPKKrusevac

PKS RPK Kruševac organizuje radionicu na temu: „Kako početi poslovanje iznova“ koja će biti održana 11. aprila 2019. godine, sa početkom u 11:30 časova, u sali Regionalne privredne komore Kruševac, Balkanska 63/4.

Radionica ima za cilj da Vas informiše kako da na vreme prepoznate probleme u poslovanju, kao i kojim institucionalnim i zakonodavnim mehanizmima raspolažete.

Nakon prezentacija biće interaktivna radionica na kojoj će se diskutovati o najvećim problemima u poslovanju, šta nedostaje od sistemske podrške i šta je potrebno za drugu šansu za sve privrednike koji nisu uspeli prvi put. Neke od teme će biti i kako pospešiti sistem ranog detektovanja problema u poslovanju, kako i koliko često pratite tok poslovanja, šta je potrebno da bi se privrednici stimulisali da eventualno pokušaju poslovanje iznova. Pored privrednika koji imaju poteškoće u poslovanju ciljna grupa su i lica koja su zatvorila svoje kompanije a žele ponovo da se bave biznisom.

Prijava za seminar je obavezna najkasnije do srede 10. aprila 2019. godine na mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Za sve dodatne informacije kontakt osobe u PKS RPK Kruševac: Marija Vesković tel: 037 21 11 31 i Aleksandra Aleksić tel: 037 41 85 22


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE