PKS RPKKrusevac

PKS-RPK Kruševac u  cilјu promocije i bolјeg povezivanja srpskih i kineskih kompanija započela je saradnju 2014. godine sa Kinesko Centralno evropskom-logističkom trgovinskom zonom CECZ Co Budimpešta. Ova saradnja rezultirala je učešćem privredne delegacije iz Rasinskog okruga na sajmu China Brand Fair 2019., China Import Fair 16 +1 i organizacijom on-line bilateralnih susreta sa kineskim delegacijima koje dolaze u Evropu.

Ove godine, učešće na sajmu China Brand Fair 2019. i China Import Fair 16+1,  u periodu od 02. do 06. juna 2019. godine, uzeće 116 predstavnika privrede, ustanova i institucija iz Rasinskog okruga i Centralne Srbije, dok će zainteresovani privrednici imati mogućnost i da učestvuju u on-line bilateralnim susretima sa kineskim kompanijama koji će se održati u sali PKS-RPK Kruševac 04. juna 2019. godine.

Povodom učešća na sajmu održana je konferenciju za medije u sali PKS-RPK Kruševac na kojoj su učestvovali: direktor PKS-RPK Kruševac, Predrag Vukićević, koordinator za industriju, Aleksandra Aleksić, samostalni stručni saradnik za usluge, Marija Vesković i predstavnici kompanija iz Rasinskog okruga koji će učestvovati na sajmu: rukovodilac proizvodnje kompanije Nova Sloga doo Trstenik, Ljubomir Stefanović i direktor Vinarije Ćosić Aleksandrovac, Dragan Ćosić.Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE