Brus PGRBrzece140220

Javna prezentacija izmena dela PGR za naselje Brzeće – Kopaonik celina 6 i i dela celine 3  održana je 14. februara 2020. godine u zgradi Opštine Brus u cilju pripreme planova za početak izgradnje kabinske žičare koja bi povezivala naseljeno mesto Brzeće sa turističkim kompleksom i skijalištem Kopaonik.


Da podsetimo, Opština Brus objavila je Javni uvid u nacrt izmena dela PGR za naselje Brzeće – Kopaonik celina 6 ( zona skijališta) i dela celine 3 (centralna turistička zona Bela reka) u trajanju od 30 dana, od 03. februara do 03. marta 2020. godine.
Objavom Javnog uvida upućen je i poziv organima, organizacijama i javnim preduzećima koji su ovlašćeni da utvrđuju uslove za zaštitu i uređenje prostora i izgradnju objekata, da daju mišljenje u pogledu uslova i neophodnog obima i stepena procene uticaja na životnu sredinu.
Pravna i fizička lica mogu dostaviti primedbe i sugestije u pisanoj formi nosiocu izrade plana tj. Opštinskoj upravi opštine Brus, Odseku za urbanizam i građevinarstvo, ulica Kralja Petra Prvog broj 120, u toku trajanja javnog uvida, zaključno sa 03. martom 2020. godine.
Primedbe i sugestije pravnih i fizičkih lica koje evidentira nosilac izrade Plana mogu uticati na planska rešenja.
Javna sednica Komisije za planove održaće se 6. marta 2020. godine sa početkom u 12:00 časova, u zgradi Opštinske uprave opštine Brus, u sali sali za sastanke.
Ovlašćeno lice od strane Opštinske uprave Opštine Brus, Odsek za urbanizam i građevinarstvo za davanje obaveštenja o javnoj prezentaciji je Gordana Petrović, dip.ing.građ.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE