NebojsaMilisavljevic PrekidFilmaNebojša Milisavljević iz Brusa frontmen grupe PREKiD FiLMA premijerno predstavlja tri nove pesme ove muzičke grupe u emisiji Slušaj 'vamo na talasima radio Beograda 202 koja se emituje uživo 15. septembra 2020. godine u 20:10 časova

Grupa PREKiD FiLMA zvanično je osnovana 2010 godine u Beogradu i to u sastavu: Slobodan Petrović Baki - bubnjevi (Beograd), Dušan Nikolić Dule - bas gitara (Beograd), Aleksandar Milanović Aca - gitara (Brus) i Nebojša Milisavljević Neša - vokal (Brus). Kao melodični, garažni rok, ubrzo po osnivanju postaju koncertno veoma aktivni, i nastupaju po raznim festivalima i klubovima u Beogradu i Srbiji.

PrekidFilma0620

Već 2011. godine snimaju deset pesama ali album nikad nije zvanično objavljen, a od 2013. godine je dostupan na internetu. Pesme "Ljubav šaljem očima" i "Čujem te" su objavljene na kompilacijama Rok Informer 1 (2011) i Rok Informer 2 (2013) u izdanju ExpanzijUM-a.

Novih deset pesama snimaju 2013. godine kao demo verzije. Sa pesmama "Žao mi je" i "Ne okreći se" nastupili su kao polufinalisti prvog bunt rok mastersa RTS 2015. godine. Naredne godine, 2016., iz grupe izlazi Aleksandar Milanović, zbog čega prestaju sa radom sve do 2018-te godine, kada u grupu dolazi Bojan Ristić Boki - gitara. U ovom sastavu 2019/20 u studiju Bit (sedmi sprat zgrade Bigz) snimaju novi materijal od 10 pesama.
Mix i produkciju radio je Danilo Jovičić uz konsultaciju samih članova benda. Tekstove potpisuje N.Milisavljević, muzika i aranžman PREKiD FiLMA.
U aprilu 2020 na svom youtube kanalu izbacuju video/tekst za pesmu "Trenutak" koji je montirala Marija Radić, kao najavu za predstojeće izdanje.
U planu je zvanično izdanje albuma pod nazivom Nema izgovora i trenutno su u potrazi za izdavačem.

Utorak 15. septembar na talasima radio Beograda 202 od 20:10 časova Slušaj 'vamo...


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE