KaravanSRBfilm22

Manifestacija “Karavan srpskog filma”, u okviru koje će biti prikazano devet aktuelnih srpskih filmova, tokom decembra 2022. gostovaće u osam gradova: Kniću, Mrčajevcima, Prijepolju, Ivanjici, Brusu, Blacu, Sečnju, i Aleksandrovcu.

Svakog vikenda će u odabranim gradovima na repertoaru biti filmovi “Leto kada sam naučila da letim”, “Strahinja Banović”, “Komedija na tri sprata”, “Sveta Petka – Krst u pustinji”, “Bilo jednom u Srbiji”, “Zlatni dečko”, “Heroji radničke klase”, “Mrak” i “Trag divljači”.

Prvog decembarskog vikenda, od 2. do 4. decembra, karavan će biti u Aleksandrovcu i Ivanjici. Od 9. do 11. decembra filmovi će biti prikazani u Kniću i Blacu, od 16. do 18. decembra u Prijepolju i Brusu, a od 23. do 25. decembra u Sečnju i Mrčajevcima. Svakog petka će, u terminima od 17h, 19h i 21h, na programu biti domaći filmovi koji su prikazivani u redovnoj bioskopskoj proteklih meseci.

Filmski centar Srbije organizuje manifestaciju “Karavan srpskog filma” sa željom da prikaže domaće filmove koji su trenutno aktuelni, odnosno koji su ove godine ušli u distribuciju.

U fokusu su gradovi koji nemaju bioskopsku opremu za prikazivanje filmova, pa tako ni bioskopski repertoar. Ideja Filmskog centra Srbije je da iznajmi najbolju bioskopsku opremu i omogući publici iz ovih gradova da pogleda domaće aktuelne filmove u bioskopu. Cena karte iznosiće 200 dinara za sve filmove.
izvor i foto:fcs.rs


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE