OsRazbojna 3Engl2024a

Oliver Marković učenik osnovne škole "Branko Radičević" iz Razbojne kod Brusa postigao je fenomenalan uspeh osvojivši 3. mesto na Republičkom takmičenju iz engleskog jezika koje je održano 7. aprila u Beogradu.

Takmičenje je okupilo najbolje učenike iz cele Srbije, koji su pokazali svoje znanje i veštine u engleskom jeziku. Oliver je, pored velikog znanja, pokazao i izuzetnu motivisanost i predanost, što je rezultiralo osvajanjem nagrade.

Nastavnica engleskog jezika, Marija Trošić, koja je Olivera pripremala za takmičenje, takođe je izrazila svoje zadovoljstvo i ponos:

"Oliver je pokazao izuzetnu posvećenost i talenat. Njegov uspeh je rezultat zajedničkog rada i zalaganja. Ova nagrada je dokaz da trud i rad uvek donesu rezultate, bez obzira na veličinu škole koju učenik pohađa."

Ovo je izuzetno važan uspeh za školu i lokalnu zajednicu, imajući u vidu da je reč o školi koja se nalazi u selu Razbojna, u kojoj se i učenici i nastavnici trude da održe visok nivo obrazovanja i pruže najbolje moguće uslove za razvoj i napredak učenika. Ovaj rezultat će sigurno podstaći i druge učenike da veruju u sebe i svoje sposobnosti, i da sanjaju velike snove koje svakako mogu ostvariti.
R.S.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE