Biblioteka logo

Najčitanija knjiga u Narodnoj biblioteci Brus u junu mesecu 2019. godine bila je knjiga ''Njegove bele rukavice'' autorke Jelene Bačić Alimpić, a za dečiji uzrast knjiga ''Zov divljine'' autora Džeka Londona.

Najčitanija knjiga za odrasle čitaoce u Narodnoj biblioteci Brus u junu mesecu 2019. godine bila je knjiga ''Njegove bele rukavice'' autorke Jelene Bačić Alimpić. Jelena Bačić Alimpić, nagrađivana autorka najčitanijih romana u Srbiji, u knjizi ''Njegove bele rukavice'' donosi priču jedne neobične, hrabre i uporne žene i majke koja neće podleći nedaćama, već će se hrabro uhvatiti ukoštac sa životom i istrajati u toj borbi do samog kraja.
Predlog za čitanje tokom jula meseca je knjiga "U domu" autora Sibina R. Šovića. Sibin R. Šović je profesor, književnik, književni kritičar i lektor za srpski jezik. Objavio je 26 književnih dela,a ovo mu je najnovije u kome ćete uživati čitajući ga.

Najčitanija knjiga za dečiji uzrast za juni mesec bila je knjiga "Zov divljine" autora Džeka Londona. Zov divljine je avanturistički kratki roman. Glavni protagonist je pas Bak, koji živi udobnim životom kućnog ljubimca u Kaliforniji, sve dok ga ne ukradu krijumčari i odvedu u Jukon, na krajni sever Kanade, gde služi kao pas tegljač. Služeći nekoliko gospodara, Bak sagledava surovost prirode i otkriva sopstvene urođene instikte.
Kao predlog za čitanje u julu mesecu je knjiga "Čarobnica sa sprata niže" autora Marćina Ščigjelskog. Ova nesvakidašnja priča obuzeće vas dok ne saznate šta je bilo na kraju.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE