AC DogodineKaoiUvek1119a

Pozorišna predstava "Dogodine, kao i uvek”, po motivima Bernarda Slejda i Artura Šniclera, biće izvedena u Domu kulture „Milosav Buca Mirković“, u četvrtak 7.novembra, sa početkom u 20:00 časova.

U ovom komadu Artepunkt produkcije iz Beograda i Laureata iz Novog Sada, reditelj je Dejan Janković, koji potpisuje i izbor muzike i dizajn scene, a u njoj glume Milan Lane Gutović i Mina Lazarević.

AC Dogodinekaoiuvek1119

O predstavi:
Čovek i žena su dve polovine jednog celog bića. Ova priča je pesma u prozi o ostvarenom večitom snu žene i čoveka da budu zajedno makar i na jedan dan u nizu dana koji se zove život. Ovaj jedan dan susreta u godini se čini suviše mali zalogaj za veliku glad koju svi mi imamo kada govorimo o ljubavi, ali mi koji smo voleli, znamo da je jedan, makar i trenutak, vredan godine života, jer naša duša ne meri vreme i dane po kalendaru i časovniku, već po trenucima susreta. Predstava sija srećom i tamni tugom iz susreta u suret ali slavi ono što se desi samo blagoslovenima ljubavlju. A oni kojima godine prolaze bez ljubavi, očekuju žudno da se dogodine tako nešto desi i njima.

Cena ulaznice je 400,00 dinara.

Informacije i rezervacije na telefon: 037 355 21 81 i 066 83 55 355


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE