MDULS

Javna rasprava o Predlogu akcionog plana za period od 2024. do 2025. godine za sprovođenje Programa za reformu sistema lokalne samouprave za period od 2021. do 2025. godine održava se do 27. februara 2024. godine.

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave poziva predstavnike nadležnih državnih organa, organa autonomne pokrajine, organa jedinica lokalne samouprave, predstavnike Stalne konferencije gradova i opština, eminentne stručnjake u ovoj oblasti, predstavnike privrednog i civilnog sektora, predstavnike nevladinih organizacija, akademske zajednice i druge zainteresovane strane da uzmu učešće u ovoj javnoj raspravi i daju komentare i predloge.

Tokom trajanja javne rasprave, primedbe i predlozi mogu se dostaviti Ministarstvu popunjavanjem obrasca u prilogu, na imejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili poštom na adresu: Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave, Birčaninova 6, 11000 Beograd, sa napomenom na koverti: „Javna rasprava”.

U sklopu javne rasprave održan je onlajn okrugli sto 22. februara putem platforme Microsoft Teams.

Po okončanju javne rasprave, Ministarstvo će sačiniti i objaviti Izveštaj o sprovedenoj javnoj raspravi na svojoj internet stranici i portalu eKonsultacije u roku od 15 dana od dana okončanja javne rasprave.
izvor i foto;srbija.gov.rs


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE