SestreMitrovic

Na 12 . međunarodnom plivačkom mitingu „AQUA 235 CUP“ koji je održan u petak 07. avgusta 2015. godine u Jagodini od 29 klubova koji su učestvovali na takmičenju PVK „Kraljevo“ je ubedljivo osvojio prvo mesto zahvaljujući i rezultatima „Kraljevačkih vidri iz Brusa“, sestrama Mitrović, Jovani i Ani.


Sestre Jovana i Ana Mitrović su poreklom iz Brusa i već duži niz godina nastupaju za plivački vaterpolo klub „Kraljevo“  i to veoma uspešno. 
Jovana ima 17 godina i počela je sa plivanjem pre 10 a ta njena ljubav prema plivanju privukla je i njenu tri godine mlađu sestru Anu koja trenira već 9. godinu. Takmiče se u Prvenstvu centralne Srbije, a takmičenja su uglavnom u Kragujevcu, Jagodini, Nišu, Kruševcu... 
Kako kažu u letnjem periodu treninzi su pojačani i to 2 puta dnevno, ujutru i uveče, sem ponedeljka dok zimi treninzi su 3 puta nedeljno a treniraju u Kruševcu ili Vrnjačkoj Banji  jer u Kraljevu nema zatvorenih bazena. 

Prema ostvarenim vremenima i rezultatima kao i prema broju osvojenih medalja nadamo se da ćemo sestre Mitrović uskoro gledati i na jačim takmičenjima a kako su nam one u šali rekle "A zašto ne i na Svetskom prvenstvu ili  Olimpijskim igrama?". 

Nadamo se da će „Kraljevačke vidre“, sestre Mitrović, osvojiti još puno medalja i nastupati na Svetskom prvenstvu ili Olimpijskim igrama. Zašto ne?
T.Miljković


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE