UzmiRacun2018

Direktor Funkcije usluga Pošta Srbije Goran Đerić, potpredsednik Saveza za fer konkurenciju Vladimir Tipsarević i savetnik u NALED-u Ivan Radak održaće danas u Glavnoj pošti u Beogradu konferenciju povodom predstavljanja pravila nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2018".

Građanima će tom prilikom biti predstavljeno kako se pravilno popunjavaju i šalju koverte i objašnjeno kako se one transportuju i čuvaju, a biće reči i o kriterijumima igre i značaju suzbijanja sive ekonomije.

Nagradnu igru "Uzmi račun i pobedi 2018" priređuje Vlada Republike Srbije u saradnji sa NALED-om i privredom okupljenom u Savezu za fer konkurenciju.

Slanje fiskalnih računa i slipova za nagradnu igru "Uzmi račun i pobedi 2018" počelo je prošle nedelje, a prve koverte koje konkurišu za vredne nagrade već su počele da pristižu iz svih delova Srbije.

Kao i prošle godine, poštarina je besplatna, a novina je da građani račune i slipove mogu da šalju u kovertama oblika, boje i veličine po sopstvenom izboru.

Nagradna igra deo je edukativne kampanje u Godini borbe protiv sive ekonomije, čiji je cilj podizanje svesti građana i privrede o značaju suzbijanja sive ekonomije, stimulisanje bezgotovinskih plaćanja i jačanje motivacije za poštovanje propisa.

To je jedna od ključnih mera Nacionalnog programa za suzbijanje sive ekonomije.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE