AS Group Igroš je preduzeće koje se bavi proizvodnjom jedinstvenih voćnih rakija sa sopstvenih zasada. Proizvodni pogoni su smešteni u selu Igroš (opština Brus) na obodu blagorodne Župe a njihovi proizvodi se prodaju širom sveta.

AS group Igros1a

Proizvodi AS Group nastali su kao rezultat dugogodišnje porodične tradicije i iskrene ljubavi prema proizvodnji čiji su rezultat jedinstvene rakije od najkvalitetnijih plodova šljiva požegače i ranke, grožđa, mirisnih dunja, kajsija i kruški viljamovki, malina…

G StosovicVlasnik Goran Stošović, koji već godinama živi u inostranstvu, imao je san da proizvede kvalitetne i jedinstvene rakije od voća sa sopstvenih zasada koje će biti prepoznatljive širom sveta. I uspeo je u tome, napravio je brend IMPERIAN - Iz Srbije s ljubavlju:


foto:PrintScreenYouTube


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Slobodan Arsenijevic 236353181
Kakav Gazda takva i Rakija
Ako neko poput mog zemljaka Gorana ceo zivot posteno i na hiljade kilometara od naseg Igrosa radi i zaradjuje a pritom ulaze puno novca u svoju proizvodnju onda sta moze da se ocekuje nego jedan SUPER proizvod sto Imperian upravo i jeste. Svaka cast Goranu a naravno i njegovoj familiji kao i radnicima koji proizvode i sirom sveta pa eto i u Ameriku izvoze jedan proizvod iz nasega kraja. Mene licno raduju uspesi firme AS Group i veoma mi je drago kad mogu nekome dase nasim proizvodem iz Igrosa pohvalim. U mom lokalu u Cirihu najvise se pije Rakija od Dunje a u ponudi imam samo jednu i toje Goranova Imperian.
| 16 0
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE